Home > Instellingen

Instellingen

Klik op het pictogram Instellingen om de volgende instellingen te bewerken. Klik op een koppeling als u extra informatie wilt raadplegen.

Profiel

Selecteer de koppeling Profiel om uw profielinstellingen te wijzigen. U kunt vervolgens de velden Naam, E-mailadres en visitekaart-instellingen wijzigen.

Landinstelling

Klik op de koppeling Landinstelling om de tijdzone te wijzigen waarin u zich bevindt. U kunt dan ook de datum- en tijdnotatie wijzigen en de begin- en eindtijd van uw werkweek.

E-mail en e-mailfilters.

Klik hier voor meer informatie.